Ilyen volt a GREEN BRANDS gála Bécsben

Még 2020 novemberében, a magyarországi reklám- és kommunikációs ügynökségek között elsőként kaptuk meg a GREEN BRANDS nemzetközi „zöld” minősítését, mellyel a fenntarthatóan működő, a környezettudatosságban, társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő szerepet játszó cégeket és márkákat tüntetik ki egy szakmai auditot követően. A díjátadó – a covid járványhelyzet miatt – egy évet váratott magára, azonban 2021. szeptember 15-én végül megrendezésre került Bécsben, a Palais Niederösterreich patinás épületében.

A nagyszabású rendezvény a GREEN BRANDS eddigi legnagyobb gálaestje volt: az osztrák közélet fontos személyiségei mellett három ország (Ausztria, Csehország és Magyarország) zsűritagjai és összesen 55 díjazott szervezet képviselői vehetett részt és építhettek partnerségeket, üzleti kapcsolatokat. A márkák kitüntetései mellett átadták az Év Zöld Személyisége díjakat is – ezt szakmai kategóriában Nagy Gréta környezetmérnök és okleveles közgazdász (Dandelion), közönség kategóriában pedig Gyetván Csaba youtuber, valamint a Discovery Channel műsorvezetője, vihette haza. Az osztrák környezetvédelmi újságírói díjjal négy kategóriában (digitális média, nyomtatott média, TV, rádió) díjazták azokat a médiumokat, akik hitelesen, úttörő megközelítéssel kommunikálnak a felelős és fenntartható gazdálkodásról. Az est fényét tovább emelte Leonore Gewessler, Ausztria környezetvédelmi, közlekedési, innovációs és technológiai minisztere, és Werner Kogler, Ausztria alkancellárja.

A GREEN BRANDS trófeák újrahasznosított nyersanyagból, 3D nyomtatással készültek, így előállításuk a lehető legkisebb terhelést rótta a környezetre.

A fogadás során vonósnégyes szórakoztatta a vendégeket, és a szervezők figyelmet fordítottak arra is, hogy fenntartható forrásból származó ételeket szolgáljanak fel.
A szállásunk a szintén GREEN BRANDS-díjas, családi tulajdonban lévő Boutiquehotel Stadthalle volt, amely napelemes fűtési rendszerével, esővízgyűjtővel, tetőn termesztett növényekkel járul hozzá a környezet védelméhez. A gálát követő másnap reggel a hotel napfényes teraszán fogyaszthattuk el gazdag ízvilágú bioreggelinket.

Fantasztikus élményekkel (és egy megtisztelő díjjal) gazdagodva térhettünk haza budapesti székhelyünkre. Köszönjük a meghívást és a rendkívüli szervezést a GREEN BRANDS csapatának, reméljük, hogy jövőre is találkozhatunk!

3 thoughts on “Ilyen volt a GREEN BRANDS gála Bécsben

  1. Everything is very open with a clear clarification of the issues. It was truly informative. Your website is very useful. Thanks for sharing!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.