Családi rendezvények.

Belső PR

Kinek kell a családi nap?

Minden ideális közösség alapja a közös élmény. Ennek megfelelően a jó munkahelyi közösség feltétele, hogy a munkavállalók ne csak munkahelyi környezetben találkozzanak egymással. Ilyenkor, sok cég különféle tréningeket szervez, de ezeken jóval túlmutat a közös program, amikor a munkatársak a családjaikkal együtt találkoznak és a családok is megismerik egymást. Ezek az igazán meghatározó élmények, melyek közel hozzák az embereket egymáshoz. Mottó: „ha a munkát haza lehet vinni, akkor a családot is be lehet hozni”!

A családi nap szervezésének alapjai

A családi napnak elsősorban a dolgozókról kell szólnia, számukra kell emlékezetes, közös élményt szerezni. A jövő munkahelye már nem pusztán a munkáról szól, ahol napi nyolc órát töltünk (fizikailag, vagy akár virtuálisan a home-office-ban), hanem az emberek életének részét képezi, ahol egy közösségi élmény keretében és szoros együttműködésben értéket teremtenek. Érdemes megjegyezni, az otthon és a munkahely határai egyre jobban elmosódnak, hiszen már otthon is dolgozunk és a munkahelyünkön is van magánéletünk. Ahol ezt nem veszik figyelembe, ott nehéz fenntartani az egyének hosszú távú értékteremtő tevékenységét.

Családi nap, mint az Employer Branding egyik eszköze

Céges szinten nyújtunk segítséget a szervezésben, hiszen a családdal kapcsolatos programok a munkahelyen is nagy jelentőséggel bírnak. Egy ilyen jellegű rendezvényre akár a külső partnerek családjait is érdemes meghívni, hogy még több ember számára kellemes és maradandó élménnyel lehessen szolgálni. Fontos, hogy közösen válasszuk meg a családi rendezvény fókuszát, legyen az sport, szellemi vetélkedő, humor, zene vagy gasztronómia.

A családi rendezvény célja

A fő szempont, hogy emlékezetes élményt nyújtsunk minden résztvevőnek kortól, nemtől és érdeklődési körtől függetlenül. Ehhez bizony szükség van kreativitásra és jó sok tapasztalatra egyaránt. Egy a témával gyakorta foglalkozó ügynökségnek márpedig ez sokkal inkább rendelkezésére áll, mit a megrendelőnek, aki lehet, hogy most készül első családi rendezvényére. Nincs is annál nagyobb öröm, mint mosolyt és elégedettséget látni vendégeink arcán!

Miből áll egy családi nap?

Röviden a résztvevők élményeiből. Tehát munkánk során a kollégáid és hozzátartozóik közös szórakoztatására fókuszálunk. Egy családi rendezvény legfontosabb és egyben legnehezebb feladata, hogy korosztálytól függetlenül minden résztvevőnek lehetőségét nyújtson valamilyen közösségi élmény megszerzésére. Ezért kell gondosan előkészíteni és megtervezni. Amennyiben sok gyermek van a cégnél, különös figyelmet fordítunk a számukra összeállított programokra. Ehhez kiválóan képzett animátort is biztosítunk, hogy a felnőttek a maguk „játékaira” koncentrálhassanak, beszélgethessenek és szórakozhassanak. Ebből következik, hogy optimálisan a résztvevők teljes listájának ismeretében lehet kialakítani a programot. Mivel maga a rendezvény is egy nagyvonalú gesztus a dolgozók felé, érdemes a meghívottak listájának kialakításakor és a meghívók megfogalmazásakor ezt „észrevétlenül” tudatosítani. Az eseményt lehet játékosra, sportosra, versengősre, kulturálisra, mulatósra vagy éppen zenei hangulatúra tervezni, melynek minden esetben – a kiválasztott stílushoz illeszkedő – egyedi arculatot is tervezünk.

Családi napok szervezése

Cégünk széles körű rendezvénypalettával rendelkezik, melynek egyik legmeghatározóbb részét a családi rendezvények alkotják. Megismételhetetlen élmény létrehozására törekszünk az összes résztvevő számára. Feladatunk, hogy tehermentesítsük ügyfeleinket, felelősséget vállalva az események teljes körű szervezésére és lebonyolítására.

Mitől lesz sikeres egy családi nap?

A legfontosabb szempontok – stílus, résztvevők, időpont, költségkeret – tisztázását követően javaslatokat teszünk a helyszínre, a vendéglátásra és a programra. Ezt követően kialakítjuk az esemény arculatát és javaslatot teszünk arra is, hogy milyen legyen a kommunikáció a munkatársak felé. Fontos, hogy minden apró részletet – a meghívótól, a nyereményeken át a búcsúig – megtervezünk, és ezek alapján készítjük el a végleges költségtervet, aminek a megadott kereten belül kell maradnia.

  Érdekel a szolgáltatásunk, vagy ajánlatot szeretnél?
  Mielőtt kapcsolatba lépsz velünk, érdemes végiggondolnod ezeket:
  • Milyen stílusú legyen a családi nap?
  • Hány személyt fogsz összesen meghívni?
  • Milyen helyszínt szeretnél?
  • Mikorra lenne az esemény?
  • Mekkora lehet a költségvetés?
  Ha készen állsz, írj nekünk:
  Ha jobban szeretsz telefonálni, azonnal hívhatsz is bennünket:
  Ha még kényelmesebb megoldást szeretnél, töltsd ki adatlapunkat és gyorsan válaszolunk:

   Ajánlatkérés

   Sziasztok! Szeretnék egy ajánlatot kérni! Küldöm a pontosabb infókat az eseménnyel kapcsolatban.
   1. Milyen stílusú családi eseményt képzeltél el?

   2. Körülbelül hány fővel számolsz?

   3. Milyen időtartammal kalkulálsz?

   4. Mikorra tervezed?

   5. Helyszín


   6. A catering szolgáltatásokkal kapcsolatos elvárások, lehetőségek?

   7. Van költség tervezeted?

   8. Adatok