Digitális plakát.

Legyél jelen!

Digitális plakát, a jövő reklámeszköze

A digitális plakát az egyik leghatékonyabb eladáshelyi kommunikációs eszköz. Lehetőséget nyújt az értékesítés helyén a különböző tartalmak hatékony és látványos megosztására. Az információközlés modern és érzékletes közvetítője, így mára már eredményesebben – sokkal olcsóbban, gyorsabban és rugalmasabban – használható, mint a plakát vagy a szórólap. Hivatalosan digitális tartalomszolgáltató rendszernek is hívják, angolul pedig digital signage néven találkozhatsz vele.

icon-1:nem jo: - pedig tokjo.gif

Miért előnyös választás a digitális plakát?

Egyre fontosabbá válnak azok a pillanatok, amikor a fogyasztó még a vásárlás előtt személyesen találkozik a termékkel. Ugye Te sem akarsz lemaradni ezekről a percekről? Ha hatékony, gyors és látványos megoldást keresel termékeid, szolgáltatásaid népszerűsítésére, dönts a digitális plakát mellett!

 

Fejlődj velünk!

Amellett, hogy modern megoldás, használatával az információközlés sokkal látványosabb és az észlelés is intenzívebb. A 21. század emberének figyelme a mozgóképpel sokkal hamarabb felkelthető. Persze, a gyorsaság és gazdaságosság sem elhanyagolgató szempont: az információ kihelyezéséhez nincs szükség semmilyen anyagra, nincs nyomtatás, sem szállítás, így a folyamat felgyorsul. A környezettudatosság is a digitális plakát mellett szól, hiszen amint egy hagyományos reklám – aktualitását vesztve – azonnal hulladékot képez, a digitális plakátnál csak egy gombnyomás és minden további anyag felhasználása nélkül, kicserélhető, aktualizálható az üzenet, a tartalom.

 

Pár szó a digitális plakát (hálózat) üzembe helyezéséről

Először pontosan felmérjük az igényeidet, aztán ehhez megfelelő technikai eszközöket rendelünk. Tisztázzuk az üzemeltetés részleteit és ezek alapján összeállítunk egy ajánlatot számodra. A megrendelésedet követően beszerezzük az eszközöket, ezzel párhuzamosan pedig elkezdjük fejleszteni a megjelenő tartalmat. Ha minden műszaki berendezés rendelkezésre áll, akkor installáljuk ezeket, telepítjük a tartalmat, megkezdjük a próbaüzemet, majd a sikeres tesztek után átadjuk a rendszert. Persze, átadás után sem hagyunk magadra, az üzemeltetésben is – külön megállapodás alapján – segítünk.

  Érdekel a szolgáltatásunk, vagy ajánlatot szeretnél?
  Mielőtt kapcsolatba lépsz velünk, érdemes végiggondolnod ezeket:
  • Digitális plakátot vennél, bérelnél vagy tartalmat szeretnél egy meglévő eszközre?
  • Milyen messziről fogják látni a digitális plakátodat?
  • A befogadó (akinek kommunikálsz) mozog vagy statikus?
  • Milyen gyakran akarod változtatni a tartalmat?
  Ha készen állsz, írj nekünk:
  Ha jobban szeretsz telefonálni, azonnal hívhatsz is bennünket:
  Ha kényelmesebb megoldást szeretnél, töltsd ki adatlapunkat és gyorsan reagálunk:

   Ajánlatkérés

   Sziasztok! Szeretnék egy ajánlatot kérni! Küldöm a pontosabb infókat a digitális plakáttal kapcsolatban.
   1. Mi érdekel?

   2. Mennyit szánsz rá?

   3. Bérlés

   4. Milyen tartalmat hirdetnél?

   5. Milyen formátumban szeretnéd?

   6. Hova szeretnéd kihelyezni a digitális plakátot?

   7. Van ötleted a hirdetés kreatívjára?

   8. Mennyiség

   9. Határidő

   10. Adatok